Malesiareisen. Audioincizimi i Milaim Zekës


Brent Rent a car Prishtina
 • Mauro Kopja e tij i është marrë nga Policia pas arrestimit vitin e kaluar.
28.03.2020
Brandon Malesia Reisen :: Të rezervoni online fluturimet e volitshme Kosovë dhe Maqedoni
 • Trent One thing is for sure , once the travel bug hits you, it is very difficult to go back to staying in one place. Prej që ju kish prish laminati, tash nuk ja din skejen pasurisë.
 • Alvaro Zëvendëskryeministri Fatmir Limaj, e ka mohuar secilin pretendim të kësaj bisede.
28.04.2020
Angela 10 Best Malaysia And Singapore Tours & Trips 2020/2021
 • Mohammed Nga pyetjet, Zeka ndërkaq shprehet sikur është krejtësisht i njoftuar me ngjarjen.
31.03.2020
Will Malesia Reisen
 • Quentin Sipas tij, takimi ishte mundësuar nga ish-kryetari i Kuvendit, Jakup Krasniqi, tashmë njëri prej drejtuesve të Nismës Socialdemokrate. You are eternally stuck between being home sick and a vagabond where you miss one when you are living the other.
 • Darren It offers the best of both worlds keeping you in touch with your Indian-ness. Limaj, i ka mohuar të gjitha këto pretendime.
26.03.2020
Nickolas 10 Best Malaysia And Singapore Tours & Trips 2020/2021
 • Terrance Ilir Krasniqi: Po edhe i transportit, atëherë.
 • MauroKurrë nuk kam biseduar për këto çështje. .
24.04.2020
Troy 10 Best Malaysia And Singapore Tours & Trips 2020/2021
 • Stuart Në atë intervistë, Krasniqi tregon se si një ministër u ka kërkuar tre milionë euro investitorëve gjermanë, por nuk e përmend emrin e ministrit.
30.03.2020
Jason 10 Best Malaysia And Singapore Tours & Trips 2020/2021
 • Son Ohri nuk ishte asnjëherë më afër! Ilir Krasniqi: Në qatë kohë kur është bërë ministër i Post Telekomit.
19.05.2020
Shane Audioincizimi i Milaim Zekës
 • Teddy Këto ndryshime nuk mund të bëhën online. Milaim Zeka, tregon në bisedë së Fatmir Limaj, është i akuzuar për korrupsion dhe se u ka marrë para biznesmenëve nga Gjilani.
 • Darryl Krejt kjo bisedë sipas Krasniqit, është zhvilluar në zyrën e Limajt në Ministri të Transportit dhe Postëtelekomit.
08.04.2020
Alexis Malesia Reisen
 • Dirk Although Singapore is slightly expensive when compared to its neighbour Malaysia, there is no doubt that it would a trip which one would remember for the rest of their lives.
 • Wendell The only thing that is missing in Singapore is crystal clear beaches as its neighbours. Ka kërkuar mos të botohet incizimi me arsyetimin se po i rrezikohet jeta.
31.03.2020
Emmanuel Rent a car Prishtina
 • Mario Kur bëhet fjalë për linjat më të mira me shërbimet më të mira atëherë na bie ndër mend Malësia Reisen. Gjatë prenotimit do të krijohet një shfrytëzues i ri me të dhënat e duhura.
13.05.2020